FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe regel ik vervangend vervoer?
Wij beschikken over auto’s die kunnen worden ingezet als vervangend vervoer. Met veel verzekeringsmaatschappijen hebben wij afspraken gemaakt waarbij o.a. het vervangend vervoer gratis ter beschikking wordt gesteld voor de duur van de reparatie.
Indien gewenst hebben wij ook een leenfiets voor u.

Hoe lang moet ik wachten met het wassen nadat mijn auto gespoten is?
Autoschade Robben levert uw auto na reparatie gebruiksklaar af. Wij kunnen u advies geven als u speciale behandelingen wilt uitvoeren aan de lak van uw auto kort na de reparatie. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom gebruikt u watergedragen lak?
Watergedragen lak is een onderdeel van het door ons op uw auto gebruikte laksysteem. Het word vooral gebruikt bij de kleurlagen. Voor de grondlagen en blanke lak gebruiken we twee-componenten materiaal waaraan heel weinig oplosmiddel toegevoegd wordt en een spuittechniek waarbij zo zuinig mogelijk met de lak omgegaan word.

Repareert Autoschade Robben ook voor particulieren?
Uiteraard, wij werken samen met veel verzekeringsmaatschappijen om juist u als verzekerde een zo optimaal mogelijke service te kunnen bieden en de kwaliteit van de reparatie te waarborgen. Het is vanzelfsprekend dat u van ons dezelfde service en kwaliteit kan verwachten indien u de kosten voor reparatie voor eigen rekening neemt.


Mijn auto is helemaal krom, komt dat weer helemaal goed?
Autoschade Robben gebruikt bij het herstel van autoschades als gevolg van ernstige aanrijdingen de beste apparatuur. Met behulp van een lasermeetsysteem worden de chassismaten van de auto vergeleken met de fabrieksspecificaties. Bij een afwijking wordt de auto hydraulisch gericht.
Gedeformeerde delen die niet meer gericht kunnen worden of delen die niet meer aan de veiligheidseisen kunnen voldoen zoals die door de fabrikant gesteld zijn worden vervangen. Doordat wij met behulp van dit systeem de geringste afwijking van de carrosserie nauwkeurig kunnen vaststellen en herstellen, blijft uw auto voldoen aan de fabriekseisen. Zodoende is uw veiligheid en de kwaliteit van uw auto na herstel van de schade gewaarborgd.